okt 19 2011

Uspešno završena Open Doors sertifikacija

TeamCAD logoDana 19.10.2011. godine kompanija TeamCAD je uz veliki broj trening centara iz 35 zemalja učestvovala u događaju pod nazivom Autodesk Certification – Open Doors!

U toku jednog dana, svi zainteresovani korisnici Autodesk-ovih programa su dobili mogućnost da polaganjem ispita potvrde svoje poznavanje odabranih programskih paketa, i steknu zvanje Autodesk Certified Associate ili Autodesk Certified Professional, u zavisnosti od toga koje ispite su položili. Korisnici koji su položili ispite, pored prava da koriste logo koji ih predstavlja kao profesionalne korisnike određenih Autodesk-ovih programa, povećavaju svoju konkurentnost na tržištu radne snage, tako što će njihovi podaci i informacije o položenim ispitima biti upisani u jedinstvenu Autodesk-ovu bazu podataka, koju kompanije često koriste kao polaznu tačku, u situacijama u kojima je preduslov za zaposlenje poznavanje Autodesk Inventor-a, Autodesk Revit-a, AutoCAD-a…

Za samo jedan dan, koliko je trajala akcija, učestvovalo je 138 zvaničnih Autodesk-ovih trening centara, iz 35 zemalja. Prijavilo se 6000 učesnika. Polagano je 5386 testova. Procenat uspešno položenih testova je 40.06%.

Izvor: www.TeamCAD.rs

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.