okt 21 2011

Artlantis 4.0

artlantis4logoAbvent je objavio Artlantis 4 – novu i unapređenu verziju svog alata za izradu fotorealističnih scena i animacija.

U verziji 4 je unapređen radiositi algoritam, poboljšane su performanse, pojednostavljena je manipulacija objektima i materijalima i dodat je iVisit3D Panorame modul.

Unapređenje kvaliteta
Ugrađen je novi radiositi algoritam koji omogućava bolju percepciju boja, tekstura i materijala. Dodat je alat za korekciju tona renderovanih scena, biblioteka je obogaćena sa novim Fresnel Shader-om i unapređeno je upravljanje prozirnim površinama.

[tube]43l35zlJLTs[/tube]

Povećanje produktivnosti

Artlantis 4 olakšava rad sa složenim krovovima. Dodavanjem objekata u 2D modu uduplani objekti se smeštaju s gravitacijom. Nova opcija Explode u Mesh alatu razdvaja različite mreže automatski i na taj način pojednostavljuje dodelu materijala površinama. Omogućena je selekcija više objekata istovremeno.

[tube]SMI70DaApEA[/tube]

Unapređenje performansi

Artlantis 4 je u proseku duplo puta brži od prethodne verzije, a ubrzanje se povećava i do sedam puta pri korišćenju Neon shader-a.  Verzija 4 je optimizovana za 64-bitne operativne sisteme.

[tube]ARJF2cg-2hQ[/tube]

iVisit 3D Panorame

Artlantis 4 Studio automatski kreira sve što je potrebno za prikazivanje panorama. Specijalni alati omogučavaju korisnicima da pregledaju i dele kreirane panorame putem iPada i iPhone-a.

[tube]pxGB0n_PBQ4[/tube]

Novi Artlantis Media CD-ovi

Paralelno sa Artlantis-om 4, Abven je izdao i četiri nova CD-a sa modelima namenjenih isključivo upotrebi u novom Artlantisu –  3D Transport 2010, 3D Cars 2010 (Europe), 3D Cars 2010 (Asia), 3D Cars 2009 i 3D Cars 2008.

Probna verzija
Artlantis možete preuzeti preko sledeće strane: http://www.artlantis.com/index.php?page=download/demo/index.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.