GRAPHISOFT predstavio Rhino–Grasshopper–ARCHICAD vezu

graphisoft1Graphisoft, Budimpešta. Graphisoft®, vodeći Building Information Modeling (BIM) proizvođač softvera za arhitekte i dizajnere, objavio je javnu beta verziju svoje Rhino-Grasshopper-ARCHICAD veze.

Pionirska dvosmerna veza u “stvarnom vremenu” omogućuje arhitekti i dizajneru da koristiti svoj omiljeni algoritamski dizajn alat (Grasshopper) u kombinaciji s profesionalnom BIM softverom (ARCHICAD) kroz najbolji u klasi iterativni proces projektovanja.

 

Opširnije o Grasshopper-u možete pročitati na http://www.graphisoft.com/info/news/press_releases/graphisoft-introduces-rhino-grasshopper-archicad-connection.html i http://www.graphisoft.com/archicad/rhino-grasshopper/

O kompaniji Graphisoft:

GRAPHISOFT® je 1984. godine, izdavanjem programa ArchiCAD®, prvog BIM alata namenjenog arhitektama, pokrenuo BIM revoluciju . GRAPHISOFT® je i dalje vodeća kompanija u industriji sa svojim inovativnim rešenjima poput BIMcloud-a, prvog okruženja za BIM saradnju u realnom vremenu, EcoDesigner-a, prvog potpuno BIM-integrisanog „GREEN“ alata, BIMx-a, vodeće mobilne aplikacije namenjene BIM industriji. Od 2007. godine, GRAPHISOFT® je sastavni deo Nemetschek Groupe.

Izvor: hiCAD

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.