allplan archi 2019

Allplan Architecture

architecture.jpg

Allplan Architecture 2021 je kompletan BIM alat namenjen arhitektama koji ne sputava kreativnost uz kreiranje efikasne projektne dokumentacije. Najnovija verzija omogućava projektovanje izrazito kompleksnih objekata koristeći nove menadžere nivoa i osnova. Unapređena paleta osobina i objekata daje projektantu veću kontrola nad objektima i elementima. Možete fleksibilno raditi bilo isključivo u 3D modelu ili u kombinaciji 2D i 3D prostora, što je posebna prednost pri izradi projektne dokumentacije. Snaga Allplan Arhitekture leži u njenoj visokoj pouzdanosti i preciznosti u svim fazama planiranja, posebno prilikom izrade predmera, kao i mogućnosti jednostavne razmene crteža  između različitih CAD alata putem IFC4 formata, kao i preko 40 različitih formata (DWG, DXF, DGN, PDF itd.).

Testirajte Allplan Architecture (eng) >>    Kupite Allpan Architecture >>

  

Prednosti Allplan Architecture softvera

 

limis_bim.png

BIM projektovanje

Allplan je BIM alat i koristi sve prednosti ovog načina projektovanja - greške i problemi se mogu uočiti pri projektovanju i tako umanjiti dodatni troškovi i kašnjenja u izgradnji.

limis_sloboda.png

Sloboda projektovanja

U Allplan je integrisan Parasolid modeling kernel, koji je razvijen od strane Siemens-a i koji nudi veliku slobodu prilikom kreiranja 3D modela.

limis_visual.png

Realistična vizuelizacija

Allplan kao render mašinu koristi CineRender render razvijen od strane Maxon-a, koji omogućava kreiranje visoko kvalitetnih rendera.

 

limis preciz

Preciznost od početka do kraja

Crteži se generišu iz BIM modela i ažuriraju se na aktuelnu verziju modela. Moćni alati za crtanje i pripremu štampe omogućavaju maksimum preciznosti.

limis predmer

Krajnje precizni predmeri radova

Sa nemačkom preciznošću se generišu predmeri količina materijala, tipova prostorija, proračun površina, liste prozora i vrata direktno iz 3D modela.

limis_razmena.png

Jednostavna razmena podataka

Da bi korisnicima omogućio jednostavnu razmenu podataka sa partnerima, Allplan ima podršku za standardne formate (DWG, DXF, DGN, IFC, PDF...)

 

 

limis_svajcarski.png

Fleksibilna primena

Allplan nudi korisnicima fleksibilan način rada, bilo da je u pitanju crtanje u 2D prostoru ili modeliranje u 3D prostoru uz kompletan BIM pristup.

 
limis tim

Optimizovan timski rad

Allplanom omogućava saradnju sa kolegama i kooperantima na različitim lokacijama, uz korišćenje Bimplus ili Allplan Share platforme.

limis_4k.png

4K/UHD

Allplan je moguće koristiti i sa moćnim monitorima koji imaju visoke rezolucije (4K/UHD monitori sa preko 3840x2160 piksela).

 

 

Zašto su vodeće arhitektonske firme izabrale Allplan?