Twinmotion_2023_w
Featured

Stigao je Twinmotion 2023.2!

Epic Games je objavio novu verziju svog softvera za real-time vizualizaciju arhitektonskih projekata- Twinmotion 2023.2. Ova verzija donosi brojne nove funkcije i poboljšanja kako bi korisnicima pružila još bolje iskustvo u kreiranju realističnih vizualizacija u realnom vremenu.

 Kupite Twinmotion 2023.2      Kontaktirajte nas      Probajte Twinmotion

Unapređen korisnički interfejs

Twinmotion 2023.1 dolazi sa osveženim korinsičkim interfejsom, koji donosi Unreal Engine 5 revolucionarni sistem refleksija i dinamičkog globalnog osvetljenja - Lumen. Sa Lumenom, indirektno osvetljenje se, u relanom vremenu prilagođava promenama direktnog osvetljenje ili uticajima geometrije - na primer, pri promeni položaja sunca u zavisnosti od doba dana ili pri otvaranju spoljnih vrata, čime se povećava nivo realizma i omogućava vam da biste kreirate spektakularne fotografije i video zapise, i to za kratko vremene.

 

Community Edition


Za sve koji žele da kreiraju nekomercijalne projekte ili žele da samo isprobaju najnovije Twinmotion funkcije. Trajna licenca

0 €
 • Sve najnovije funkcije
 • Svi materijali za učenje
 • Izvoz u rezoluciji do 2K
 • Twinmotion Cloud
 • Komercijalni projekti
Preuzmite odmah

Educational Edition


Za studente i nastavnike koji žele da koriste Twinmotion tokom predavanja, rada i istraživanja. Nije za komercijalnu upotrebu.

0 €
 • Sve najnovije funkcije
 • Svi materijali za učenje
 • Izvoz u punoj rezoluciji
 • Twinmotion Cloud
 • Komercijalni projekti
 • Licenca za nastavnike na nivou institucije
Pošaljite zahtev

Commercial Edition


Za profesionalce koji žele da kreiraju zadivljujuće vizuelizacije svojih komercijalnih projekata. Trajna licenca.

710 639 €+PDV
 • Sve najnovije funkcije
 • Svi materijali za učenje
 • Izvoz u punoj rezoluciji
 • Twinmotion Cloud
 • Komercijalni projekti
 • Besplatna nadogradnja na nove verzije tokom prve godine
Kupite odmah

 

Podrška za Adobe Substance 3D materijale

Sada možete da uvezete Adobe Substance 3D parametarske materijale u SBSAR formatu datoteke i sačuvate ih u Twinmotion-ovu biblioteku. To mogu biti materijali koje ste sami kreirali u Adobe Substance Designer-u, a može biti i neki od materijala dostupnih online. Svi dostpni parametri se nalaze u Twinmotion Properties panelu i izmene su vidljive u realnom vremenu.

Uvoz animiranih objekata (testna faza)

Od ovag izdanja je moguće uvoziti animirane FBKS-a, glTF i GLB datoteke u Twinmotion-u radi kreiranja naprednijih i uverljivihih iskustva. U toku testne faze je dostpna podrška za statičke i animacije skeletne mreže, mogućnost kreiranja ponavljajuće animacije uz mogućnost odlaganja njihovog početka,kao i povezivanjapočetnih i završnih tačaka. Za skeletne objekte koji imaju nekoliko animacija, moguće je izabrati koju animaciju želite da reprodukujete.

Bojenje i raspoređivanje više objekata

Sada možete da "bojite" i rasipate objekte iz Sketchfab, Quixel ili korisničkih biblioteka, kao i većinu objekata iz Twinmotion biblioteke i da brzo i lako obogatite scenu na kojoj radite. Ranije je ovo bilo ograničeno na samo na Twinmotion biblioteke sa vegetacijom.

Paint result

Napredan prikaz vremena

Unapređeni su efekti čestica kiše i snega, a sve u cilju da se postigne bolja realističnost, uključujući i način na koji se kiša pojavljuje na raznim površinama i kako kapljice vode prskaju po lokvama vode.

Weather result

Lokalna ekspozicija

Pored Lumena, dodata su i nova podešavanja za lokalnu ekspoziciju u okviru Ambience panela. Na ovaj način je moguće lokalno podešavati ekspoziciju, uz očuvanje osvetljenja i detalja senki na ostatku scene.

LocalExposure result

White studio šablon za automobile

Novi šablon White Studio nudi jednostavan način za kreiranje vaše projekta vizuelizacije automobila. Kao i ostali šabloni, sadrži određeni broj unapred definisanih pogleda; jednostavno zamenite standardni model sa svojim modelom i spremni ste da krenete.

Path-traced transparentnost za vodene materijale

Path tracer sada ispravno prikazuje transparentnost vodenih materijala, tako da možete preciznije prikazati predele koji sadrže jezera, bazene, ribnjake i druge vodene objekte.

Optimizacija stakla

Uvedeno je novo i optimizovano osnovno staklo, a sve u cilju ubrzavanja renderovanja scena u kojima ima više slojeva stakla. Ovo staklo je oslobođeno svih specifičnih karakteristika koje su usporavale renderovanje i preporuka je da se ono koristi kada god vam je potrebno čisto providno staklo.

Opcija zadržavanja hijerarhije pri uvozu Sketchfab objekata

U prethodnim verzijama, modeli iz Sketchfab-a su bila isključivo uvezeni u režimu „Collapse“. Oni su sada dostupni u neskupljenim režimu, organizovni u osnovnoj fascikli, tako da je moguće da izabrati, urediti, animirati i obrisati delove modela.

I ima još…

U Twinmotion-u 2023.1 ima još mnogo toga za uživanje. Za detalje o svim poboljšanjima, pogledajte kompletne napomene o izdanju.