Lumion


U večernim satima 4. oktobra, a za 6. oktobar, je od strane proizvođača i distributera Lumiona najavljeno iznenadna povećanje cena Lumiona Pro za 100€ u slučaju jednogodišnje i 400 € u slučaju trogodišnje licence, bez zaštite kupaca koji su u međuvremenu ugovorili kupovinu programa, koji kupuju Lumion u okviru tenderskog procesa ili su konkurisali za bespovratna sredstva.
Kako ne želimo da svoje klijente dovodimo u situaciju da im se odobre sredstva, a onda da ona ne budu dovoljna za kupovinu softvera, a i da zaštitimo sebe od neprijatnih situacija, prinuđeni smo da iz ponude uklonimo Lumion.
Kako nismo u mogućnosti da klijentima obezbedimo sigurnost ponuda, prinuđeni smo da Lumion izbacimo iz ponude.
Ukoliko tražite kvalitetnu i pristupačnu zamenu, predlažemo Vam da pogledate:

Twinmotion Logo Vertical Black 1

 


 

Lumion 12 je najbrži 3D rendering alat koji omogućava arhitektama da iz CAD modela dobiju predivne rendere bez prethodnog treninga.

Bilo da predstavljate projekat klijentu, radeći zajedno sa svojim timom ili pravite izmene u projektu u poslednjem minutu, Lumion Vam nudi brz i jednostavan rendering, sa rezultatima zbog kojih se nećete crveneti pred klijentom.

PROBAJTE LUMION

KUPITE LUMION

 

 

 Pregled novina u Lumionu 12 [eng] >>

 

Duže dizajnirajte, kraće renderujte

Renderovanje je nekada bilo spor i vremenski zahtevan proces. Sa Lumionom je sasvim drugačije.

Sam proces od uvoza gotovog CAD modela do dobijanja željenih rezultata traje tek par sati. A ako želite da naknadno napravite neku izmenu na modelu, dovoljno je ponovo uvesti model i sva podešavanja rendera će biti primenjena, a klijentu ćete u par minuta moći da prikažete rezultate.

Svaki model možete uređivati i, uz pomoć LiveSynca, u realnom vreme posmatrati promene na modelu spremnom za renderovanje.

 

Oživite rendere - od šume do grada

 

Otkrijte šta Lumion može da uradi za Vas preko slika, animacija i panoramama odrađenim u najboljem svetlu, od enterijera, preko eksterijera do pejzaža.

U okviru Lumiona postoji preko 5000 različitih objekata, poput drveća, biljaka, automobila, ljudi, nameštaja, spoljašnjeg mobilijara itd.

Lumion Pro sadrži bazu od preko 1000 tekstura materijala, tako da površinama možete dodeliti realističan izgled trave, maltera, stakla, metala, drveta, tekstila itd.

Pogledajte intervjue sa arhitektama i dizajnerima širom sveta, koji svakodnevno koriste Lumion u svojim projektima.

POGLEDAJTE INTERVJUE

 

Uradite sami

Lumion Vam omogućava izradu animacija i rendar bez prethodnog treninga.

Rezultati u trenu

Svoje modele možete uređivati u realnom vremenu i renderovati u trenu.

Predivni renderi

Udahnite život vašim slikama i renderima koristeći materijale, biljke, ljude i efekte.

Uradite i više

Izmene na modelu izvršite tokom sastanka sa klijentom ili napravite varijante projekta.

Velike vizualizacije

Velike površine možete uređuvati bez muke, dodajući desetine i stotine drveća, ljudi ili objekata.

 

Kompatibilan sa CAD alatima

Lumion Vam omogućava da u hodu pravite izmene na modelu, koristeći CAD softver po izboru. Nakon izmene modela, dovoljno je da ažurirate model, uz čuvanje svih dodatih materijala i sadržaja.

 

KUPITE LUMION 12