Abvent Artlantis

Ezequiel_Ribeiro.jpg

Artlantis je najbrži samostalan program namenjen 3D renderingu, razvijen prvenstveno za arhitekte i dizajnere, idealan za brzo i jednostavno kreiranje 3D vizuelizacije. Artlantis  kombinuje najnaprednije i najefikasnije algoritme pri izradi realističnih renderinga za bilo koji 3D model.

Artlantis omogućava komunikaciju sa većinom CAD alata kao što su: ArchiCAD™, ARCHline.XP™, AutoCAD™, VectorWorks™, SketchUp™ Pro...

Artlantis dolazi u dve verzije:

Artlantis Render

artl5-render

Artlanis Render je alat namenjen korisnicima koji imaju potrebu za izradom visoko kvalitetih vizualizacija (arhitekti, urbanisti, dizajneri enterijera). Render verzija ne poseduje mogućnost izrade animacija, već je ograničena na izradu slika. Poseduje mogućnost uvoza bogate biblioteke Artlantis Media čime se dodatno postiže visok kvalitet fotorealistične vizualizacije.

 

Probna verzija

Kupite program

 
Artlantis Studio

artl5-studio

Artlantis Studio predstavlja idealan alat za najzahtjevnije korisnike kojima, osim izrade vizualizacija, trebaju i alati za izradu animacija i QuickTime VR panorama. Artlantis Studio poseduje sve što je potrebno profeiosnalnim projektnim biroima za izradu vizualizacija i animacija.

Probna verzija

Kupite program