Nitro Pro

 PDF Editor i još mnogo više

Uredite, konvertujte, kompresujte, kombinujte, popunjavajte i potpisujte PDF-ove

 

ili

 nitro pro sign analytics

 

nitro logo

 

Nitro Pro 13 je zamena za Adobe Acrobat®, koja korisnicima nudi veliku slobodu u radu sa PDF dokumentima pomoću moćnih alata za kreiranje, uređivanje, kombinovanje dokumenata, skeniranje papirne arhive i njeno potpuno digitalizovanje uz prepoznavanje teksta.

 

nitro animacija

 

Nitro Pro 13 je idealan dodatak vašim kancelarijskim alatima, jer svojim korisnicima preko moćnih alata koji svojom jednostavnošću i pristupačnošću olakšavaju svakodnevni rad sa digitalnim dokumentima.

 

icon 64 createPDF kreator

Kreirajte PDF-ove iz bilo kog programa i na bilo kom uređaju, tako da možete da kažete zbogom problemima pri formatiranju i posvetite svoje vreme stvaranju izuzetnog sadržaja.

icon 64 convertPDF konverter

Nitro bez problema konvertuje PDF-ove u Word, Excel, PowerPoint ili druge Microsoft Office formate koji se mogu uređivati – tako da možete potrošiti manje vremena na prebacivanje teksta iz starih PDF-ova.

icon 64 editPDF uređivač

Formatirajte dokumenta bez potrebe za prebacivanjem između programa. Naši intuitivni alati za uređivanje čine dodavanje, brisanje i menjanje teksta i slika jednostavnim.

icon 64 forms PDF formulari

Bez obzira da li radite sa složenim skeniranim obrascem ili jednostavnim obrascem kreiranim u Microsoft Word-u, Nitro PDF Pro vam omogućava ih pretvorite u digitalne PDF obrasce koje korisnici jendostavno popunjavaju.

icon 64 merge light PDF spajanje

Od e-poruka preko tekstualnih datoteka do tabela – sažimajte kolekcije dokumenata u jedan PDF koji se može pretraživati i unesite red u sve svoje projekte.

icon 64mobile Nitro Mobile

Kreirajte, uređujte, potpisujte i delite PDF-ove sa iPhone, iPad ili Mac računara.